Kisfaludy Gourmet Borbár

Vendégházunk épületében találhatják meg a Kisfaludy Borbár & Gourmet Tapas Bárt, ami egyben Győr Első Borbárja!

 

                                                  “…egy falat élmény,

 egy korty csodával…”

“…Valós és igazi belső örömöt érez az a vendéglátó, aki a vendég kívánságait teljesítve legjobb tudása szerint kiszolgálva Őt, kiérdemelte a vendég feltétlen megelégedését és bizalmát, így a vendég visszatér üzletébe,- nem csak a finom és friss ételek és italok, belső atmoszféra és családias hangulat miatt, hanem mindezeken felül a házigazda személye miatt is teszi ezt meg! Ez a nem túlzóan zavaró, de figyelmes és tiszteletteljes szívből jövő gondoskodás a “vendég – látás” maga, a szó legszorosabb értelmében…” 2012. szeptember  Tolvaj Csaba

 

Mint látni fogják folyamatosan kiválogatva kizárólag a legkiválóbb tételeket, számos hazai és külföldi borkülönlegességgel töltjük fel borbárunkat.

Bor, ital és étel kínálatunk folyamatosan megújul, mivel mindig keressük a különleges alapanyagokat, italokat, borokat és borászatokat, előtérbe helyezve az Észak-Magyarország Borrégiót. Vendégeink választását több évig Franciaországban és Angliában, egy és kettő Michelin csillagos éttermekben tapasztalatot szerzett személyzet segíti.

Borbárunkban az egészséges ételek és italok, a kiváló szakmai munka és a professzionalizmus mellett a legfontosabb, hogy elnyerjük kedves vendégeink elismerését és ajánlását.

A jó konyha az alapja az igazi boldogságnak” Auguste Escoffier

Célunk üzletünkben a harmónia megteremtése volt: legyen harmóniában a hely és a környezet, a háttér zene és a hangulat, az atmoszféra, továbbá az ételek és italok párosítása, s mind ez fűszerezve egy családias kiszolgálással.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket őszinte szavainkkal és a jövőben megtisztelnek személyesen is bizalmukkal!

Tisztelettel:

 

Tolvaj Csaba – Házigazda, International Sommelier,                                              Chef de Cuisine

 

Asztalfoglalás és érdeklődés:           +36 30 239 4904

Honlap: www.kisfaludyborbar.hu    Facebook: https://www.facebook.com/KisfaludyGourmetBorbar 

 

 

 

Elérhetőségeink

Recepció: nincs állandó recepció

9021, Győr, Kisfaludy utca 8.

(+36) 30 519 59 77

borbaratokhaza@gmail.com