Fizetés SZÉP kártyával

Borbarátok Háza mind három SZÉP Kártya szolgáltatóval szerződésben áll, és mind három zsebből (alszámláról) lehet fizetni, legyen az szállásszabadidő vagy vendéglátás.

K&H SZÉP Kártya esetén a kártya tulajdonosának alig van dolga: a szálloda indítja el a K&H webes felületen az előleg megfizetéséhez szükséges tranzakciót. Ehhez a kártyabirtokosnak meg kell adnia a K&H SZÉP Kártyája számát. Az előleget nem utalják át a szálláshelynek, az összeget a kártyabirtokos alszámláján zárolják, amelyet csak a szálláshely tud törölni a rendszerben, így a kártyabirtokos nem tudja elkölteni, ezért valószínűbb, hogy ténylegesen igénybe fogja venni a szolgáltatást.

Az MKB SZÉP Kártya esetén a Szálloda először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, megadja a kártyabirtokos azonosítószámát, nevét és az egyéb szükséges adatokat. A szálloda a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően, a megadott e-mail címre kap egy előrefizetési azonosító számot, amit közöl a kártyabirtokossal, azaz velünk. Ezt követően külön, a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyhatja jóvá a fizetést a kapott előrefizetési azonosító segítségével. A szolgáltatáscsoport nevét és az előrefizetendő összeget fel kell tüntetni.

Amennyiben az előrefizetési igényt a megadott határidőn belül a rendszerben sikeresen jóváhagyjuk, vagyis megtörténik az összeg zárolása, a tranzakcióról kapunk egy bizonylatot, amit a szolgáltató is megkap. Az így kifizetett összeget – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – a szálloda 5 munkanapon belül kaphatja meg.

OTP SZÉP Kártya esetén regisztrálni kell a www.otpszepkartya.hu honlapon a portál munkavállalói felületén. Ezután be kell jelentkezni, és a bal oldali menüből kiválasztani az Előlegfizetés menüpontot, majd megjelenik az Előlegfizetés ablak, ahová beírjuk az elfogadóhely nevének első pár betűjét, az ezután megjelenő listából pedig kiválaszthatjuk a nevet(Borbarátok Háza). Ha ez megvan, be kell írni az összeget, az esetleges megjegyzést és a Fizetés indítása gombra kattintani. A Fizetés indítása gomb megnyomása után a honlap átirányít az OTPdirekt oldalra.

Az itt megjelenő űrlapot értelemszerűen töltsük ki (a Kártya típusnál az Egyéb opciót válasszuk), és kattintsunk az elküld gombra. A rendszer a sikeres tranzakciót követően visszairányít az OTP SZÉP portálra, ahol tájékoztat a tranzakció eredményéről, és bizonylatot lehet nyomtatni a Bizonylat nyomtatása gomb megnyomásával.